INGREDIENTE:
-600 gr de cartofi fierți (5 cartofi);
-150 gr de salam;
-100 gr de cașcaval;
-1 lingură de făină;
-2 ouă;
-verdeață – după gust;
-sare și piper negru – după gust.
MOD DE PREPARARE:
1.Dați prin răzătoarea mare cartofii, salamul și cașcavalul.
2.Le amestecați într-un vas împreună cu ouăle, făina, sarea, piperul negru și verdeața tocată.
3.Din compoziția obținută formați șnițelele, cu mâinile umede, apoi le treceți prin făină sau pesmet.
4.Înfierbântați tigaia cu ulei și prăjiți șnițelele la foc mediu, până se rumenesc pe ambele părți.
Sunt sățioase și absolut delicioase. Le puteți servi ca atare la mic dejun și gustare sau ca garnitură la cină și prânz.
Disclaimer: Site-ul nostru este neutru din punct de vedere politic și nu susține niciun partid sau ideologie politică. Postarile noastre sunt selectate in functie de potentialul de conversii pe care le au si lead-urile generate.