Pentru a pregăti această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare

carne de pui

5 cepe

2 pahare de bere (500 ml)

sare, piper, usturoi, condimente pentru carnea de pui

Mod de preparare:

1. Pentru început, tăiem carnea de pui în bucățele medii. Le adăugăm într-un bol și le condimentăm bine cu sare, piper, usturoi etc. Lăsăm carnea 30 de minute.

2. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem ceapa mărunt. O adăugăm într-o tigaie cu ulei și o prăjim timp de câteva minute.

3. După ce s-a rumenit frumos, adăugăm în mijloc carnea de pui și gătim la foc mic 6-7 minute. După acest interval de timp, adăugăm berea, acoperim cu un capac și gătim 10-15 minute, până când este gata.

Savurați cu poftă – Poftă mare!

SURSA >> https://bucatarianoastra.online/

Disclaimer: Site-ul nostru este neutru din punct de vedere politic și nu susține niciun partid sau ideologie politică. Postarile noastre sunt selectate in functie de potentialul de conversii pe care le au si lead-urile generate.