Pandispan cu ciocolata- Se prepara usor si are un gust incredibil

Ingrediente:

Aluat:

  • 4 ouă
  • 400 g zahăr
  • 240 ml ulei vegetal
  • 400 ml lapte
  • 600 g făină
  • 2,5 lingurițe praf de copt
  • 150 g bucăți de ciocolată
  • 2 linguri de pudră de cacao
  • 4 linguri de lapte
  • Afine (congelate sau proaspete) – după gust
  • Sirop/zeamă de la compot – după gust
  • Migdale macinate – după gust

Mod de preparare:

  1. Într-un bol, bateți ouăle cu zahărul, adăugați uleiul și laptele, apoi presărați făina amestecată cu praful de copt.Sfat: Adăugați faina printr-o sita pentru a reduce riscul de a forma cocoloase în aluat.
  2. Turnați jumătate din aluat într-un alt bol și amestecați-l cu bucăți de ciocolată, pudra de cacao și laptele.
  3. La final, incorporați afinele în aluatul de cacao.Nota: Cantitatea de afine depinde de preferințele dvs. de gust.
  4. Puneți alternativ aluatul simplu și aluatul de cacao într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și, la final, creați forme cu o scobitoare, astfel încât aluatul să se lege pe alocuri.
  5. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 170 °C timp de 40 de minute.
  6. La final, însiropați prăjitura cu sirop după gust și presărați migdale macinate.
Disclaimer: Site-ul nostru este neutru din punct de vedere politic și nu susține niciun partid sau ideologie politică. Postarile noastre sunt selectate in functie de potentialul de conversii pe care le au si lead-urile generate.