Maioneza de casa fara ulei

Rețeta Cristina Șișcanu Ionescu pentru Maioneză cu Puține Calorii

Chiar dacă maioneza din magazin este comodă și ușor de achiziționat, varianta făcută în casă este cu mult superioară atât la gust, cât și la valoare nutrițională.

Și surprinzător de simplu de preparat! Cristina Șișcanu Ionescu dezvăluie o rețetă de maioneză făcută în casă, cu de 5 ori mai puține calorii.

Îți ia maxim 5 minute să pregătești maioneza fără ulei. Ai nevoie doar de câteva ingrediente pe care cu siguranță le ai deja în frigider. Rezultatul? Un sos cremos și aromat, care aduce beneficii organismului tău.

Poți folosi acest preparat la salata de vinete, ca sos sau incorporat în felurile tale preferate de mâncare.

Ingredientul Secret pentru un Sos Pufos

Maioneza făcută în casă este o combinație de gălbenușuri de ou și alte ingrediente precum muștarul. Pentru a obține consistența pufoasă, se adaugă și iaurt grecesc în compoziție. Condimentele vor adăuga aroma necesară pentru un preparat delicios.

Pe lângă gălbenușurile de ou și muștar, adaugă în rețetă:

  • 3 ouă fierte
  • 300 grame iaurt grecesc
  • 2 linguri muștar
  • condimente: sare, piper

Mod de Preparare a Maionezei Fără Ulei

  • Pune ouăle fierte într-un castron.
  • Adaugă peste ele iaurtul grecesc.
  • Integrează și muștarul în compoziție.
  • Condimentează cu sare și piper, după gust.
  • Mixează ingredientele cu un blender vertical.

Astfel, maioneza fără ulei, pregătită conform rețetei Cristinei Șișcanu Ionescu, este gata într-un timp scurt. Obții aproximativ 300 de grame de sos pufos, gata să fie integrat în preparatele tale preferate.

Prin urmare, redescoperă plăcerea de a mânca sănătos și gustos, cu maioneza fără ulei, ce păstrează savoarea clasică, dar cu un plus de prospețime și sănătate!

Disclaimer: Site-ul nostru este neutru din punct de vedere politic și nu susține niciun partid sau ideologie politică. Postarile noastre sunt selectate in functie de potentialul de conversii pe care le au si lead-urile generate.